Transparante tarieven voor elk budget

Bouw website, hosting, updates en support voor een vast maandelijks bedrag.
Alles inbegrepen. Lage opstartkosten.

30 dagen geld terug garantie

man met creditcard en alles aangevinkt

Elk pakket bevat:

Website bouw

Veilige, snelle, groene hosting

Beveiliging

Ondersteuning

Instructievideo’s

Optimalisatie voor mobiel

Snelle laadtijd

Toegankelijk

Software licenties

Voldoet aan AVG

30 dagen geld terug garantie

Starter

Voor startende of kleine praktijken.
1 tot 2 behandelaren.
44
/mnd
opstartkosten 450,-

Template site

8 pagina’s voor u gevuld en opgemaakt

Zelf oneindig pagina’s toevoegen

Aanpassingen zelf doen

Plus

voor kleine tot middelgrote praktijken.
1 tot 10 behandelaren.
79
/mnd
opstartkosten 650,-

Alles van Starter +

Ontwerp op maat

12 pagina’s voor u gevuld en opgemaakt

Zelf oneindig pagina’s toevoegen

Onbeperkt aanpassingen laten doen

Contactformulier

Blog

Inlog EPD

Insluiten aanmeldformulier EPD

Premium

Voor grotere praktijken / instellingen
>5 behandelaren.
197
/mnd
opstartkosten 950,-

Alles van Plus +

Onbeperkt pagina’s voor u gevuld en opgemaakt

3 formulieren, extra beveiligd

Nieuwsbriefinschrijving

Emailmarketing integraties

Systeem om behandelingen, klachten en aandoeningen in te voeren

Systeem om teamleden in te voeren

Systeem om locaties in te voeren

Systeem om ervaringen in te voeren

Privacy respecterende statistieken

Jaarlijkse website audit

Jaarlijkse redesign

Bedragen zijn exclusief BTW.

Als u meer functies en functionaliteit nodig heeft, kan ik zeker iets op maat voor u maken!
Na bespreken van wensen en mogelijkheden maak ik een voorstel.

Keuzestress?

Klik gewoon op een startknop. Na verzending van de gegevens, nodig ik u per mail uit een korte afspraak in te plannen waarin we de keuze voor een pakket kunnen bespreken.

Prijsgerelateerde vragen

Absoluut! Het mooie van mijn abonnementsservice is dat het garandeert dat ik zorg voor alles wat met uw website te maken heeft. Mocht er toch iets mis gaan, dan los ik dat kosteloos op.

Ja! Er hangt altijd iets van een risico en onzekerheid aan het laten uitvoeren van een project. Ik ben er vrij zeker van dat ik dat ik het project naar uw tevredenheid kan uitvoeren en zal een groot deel van het risico bij u wegnemen en het bij mij leggen. Ik geef een dertig dagen geld terug garantie. Indien in de eerste maand, na ondertekening van het contract, de samenwerking u niet bevalt, kunt u afzien van het project en krijgt u uw betaling terug.

Mijn abonnementsservice biedt mijn klanten drie belangrijke voordelen: betaalbaarheid, gebruiksgemak en gemoedsrust. Het abonnementsprogramma is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te starten. Zonder hoge kosten vooraf kan elke praktijk instappen in een professionele website die voldoet aan de eisen voor een website voor een GGZ-praktijk of -instelling. Ten slotte zorgt het websitepakket voor gemoedsrust. Uw website wordt voor u gehost, onderhouden en beveiligd. U hoeft zich nooit zorgen te maken over onderhoudsproblemen of fouten bij het oplossen van problemen; ik zorg ervoor dat uw site soepel blijft werken en zorg voor eventuele problemen die zich onvermijdelijk zullen voordoen. Als u teksten of afbeeldingen op de website wilt aanpassen, kunt u dat zelf doen of u kunt het mij laten doen.

Het Starterpakket is speciaal voor startende praktijken die nog geen duurdere maatwerk website willen, maar wel een professionele website willen om online vindbaar te zijn en hun (toekomstige) cliënten de informatie te geven die ze nodig hebben.

De website is overzichtelijk, toegankelijk, toekomstbestendig en bevat alles wat een website voor een praktijk in de ggz nodig heeft.

Met het starterspakket beginnen we met een sjabloonontwerp als het raamwerk. Het sjabloon is in eigen huis gemaakt, u kunt het nergens anders vinden. Vervolgens stemmen we kleuren en lettertype af op uw huisstijl. Dit pakket wordt standaard geleverd met 8 pagina’s en al onze kernfuncties.

Na aanleveren van de inhoud plaats ik de teksten met de juiste structuur in de website. Daarna kunt u de inhoud van de website zelf aanpassen.

In een later stadium kan altijd opgestapt worden naar een uitgebreider pakket.

Met het Pluspakket krijgt u een website met op maat gemaakt ontwerp, tot 12 pagina’s en een contactformulier.

Ook na oplevering kunt u onbeperkt aanpassingen aan de inhoud aanvragen. Mail gewoon de gewenste aanpassing en het wordt voor u geregeld.

Desgewenst wordt een blog geplaatst zodat u artikelen kunt plaatsen. Ook een inlogknop naar uw cliëntportaal is mogelijk. Indien uw EPD een aanmeldformulier heeft, kan deze ingesloten worden in de website.

Het Premiunpakket bevat alle toeters en bellen. Er is geen limiet op het aantal pagina’s.

Behandelingen, klachten en aandoeningen en de relaties daartussen kunnen aan de achterkant apart ingevoerd worden. Vervolgens worden pagina’s automatisch gegenereerd. Afhankelijk van de interesse van de bezoeker kan deze zoeken op klachten (bv slapeloosheid), op aandoeningen (bv depressie) of behandelingen (bv EMDR).

Ook teamleden en locaties kunnen apart ingevoerd worden waarna ze automatisch op de site met de juiste opmaak getoond worden.

Elk jaar vindt er een website audit plaats. Daarin bespreken we de website en worden nieuwe ideeën en wensen besproken. De gewenste aanpassingen worden daarna uitgevoerd. Ook ontwerpaanpassingen zijn mogelijk. Dit garandeert dat uw website nooit verouderd wat betreft inhoud en ontwerp en meegroeit met uw praktijk.

Ik vraag u om drie websites op te geven die u mooi vindt, zodat ik weet welke stijl u aanspreekt. U kunt mij ook specifieke lettertypen en kleuren doorgeven die u graag wilt gebruiken. Dit helpt me een website te maken die precies is zoals u dat wilt. Bij het Starterpakket worden lettertypen en kleuren naar uw wens aangepast. Het verdere ontwerp staat vast in dit pakket. Bij het Plus- en Premiumpakket is het hele ontwerp op maat. U kunt twee rondes van herzieningen van het oorspronkelijke ontwerpconcept aanvragen.  Ik lever graag perfecte websites en wil dat mijn klanten blij zijn met hun website.
Bij het Premiumpakket vindt jaarlijks een website audit plaats waarbij ook het ontwerp opnieuw bekeken wordt en aangepast kan worden.

Zodra ik alle benodigde informatie heb ontvangen (d.w.z. teksten, logo’s, afbeeldingen en andere essentiële informatie), kan ik uw website gemiddeld binnen twee tot acht weken opleveren, afhankelijk van het pakket. De websites van het Starterpakket staan gemiddeld binnen twee weken online, de websites van het Pluspakket vier tot zes weken en de websites van het Premiumpakket zes tot acht weken. Ik streef ernaar om uw volledig functionerende website zo snel mogelijk te lanceren. Ik neem deadlines serieus en lever op tijd.

Ja, de websites van GGZsites bevatten alles wat een website voor een praktijk in de geestelijke gezondheidszorg nodig heeft. Mocht er iets ontbreken dan voeg ik dat toe!

Jazeker, uw website wordt gehost op een server in Nederland. Ook de backups worden In Nederland opgeslagen. Bovendien zijn de servers goed beveiligd, snel en groen. Lees hier meer over de hosting van websites van GGZsites.

Ja! Ten eerste zijn alle websites die ik maak gebouwd op een WordPress-basis voor een goede optimalisatie. Ik implementeer SEO-strategieën die nodig zijn voor een goede start. Mijn on-page SEO omvat het gebruik van de juiste heading-tags, correcte URL-structuren, title-tags en metabeschrijvingen. Ik optimaliseer uw afbeeldingen door ze bij te snijden en te optimaliseren. Afbeeldingen krijgen een goede bestandsnaam, titel en alt tekst. Ik maak ook een XML-sitemap en geef uw site op bij Google. Ik bouw de site met efficiënte code en optimaliseer de site zodat deze snel laadt. Ik koppel een SSL-certificaat aan uw site. Al deze implementaties zijn van belang om goed in de zoekresultaten van zoekmachines terecht te komen.

De meeste praktijken leveren zelf hun inhoud. U kent uw praktijk en kunt daarom waarschijnlijk zonder veel moeite de teksten opstellen. U krijgt van mij richtlijnen voor het maken van de teksten. Als u het niet zelf wilt schrijven, kan ik een tekstschrijver voor u inhuren. Het schrijven van inhoud kost €100 per pagina. Opmerking: voor pagina’s zoals contact, fotogalerijen, beoordelingen of andere pagina’s die niet veel unieke inhoud vereisen, is er geen vergoeding vereist voor het schrijven van inhoud.

Ja! Ik wil niemand verplichten om bij GGZsites te blijven. In tegenstelling tot andere websiteabonnementen is de website na één jaar is helemaal van u. Als u uw overeenkomst wilt annuleren en uw website naar een andere provider wilt overplaatsen, kunt u het resterende saldo van het eerste jaar overmaken, waarna ik de websitebestanden en database aan u zal overdragen. U bent daarna zelf verantwoordelijk voor de licenties van gebruikte premium plugins en het thema. Na één jaar is het pakket maandelijks opzegbaar. 

Het is heel gemakkelijk! Vul het startformulier in of klik op de startknop van een pakket om me te laten weten dat u zich wilt aanmelden. We maken dan kort kennis en bespreken uw praktijk en uw wensen voor de website. Als we besluiten samen te werken, wat meestal zo is, mail ik u de link naar de samenwerkingsovereenkomst, de betalingspagina en het projectformulier.

Start met een perfecte website voor uw praktijk

Vragen? Vul het formulier in. Ik reageer vandaag of de volgende werkdag per mail. We kunnen dan bespreken of een site van GGZsites de juiste keuze voor u is.

Let's start