Een website laten maken voor uw praktijk kan niet makkelijker

GGZsites begeleidt u efficiënt in het leveren van de benodigde inhoud en gegevens. De website wordt daarna snel ontwikkeld waarna u feedback kunt geven. Het resultaat is een perfecte website die voldoet aan de eisen voor een website van een GGZ-praktijk en die past bij uw praktijk.

Stap 1

Kies uw pakket

Kies het pakket dat het best past bij uw praktijk en klik op start. Ik neem dan contact met u op om even kort kennis te maken en uw praktijk en te bouwen website te bespreken.

Kies pakket
Instappen

Stap 2

Instappen

Instappen gaat snel en gemakkelijk. Als we in stap 1 besluiten samen te werken, wat meestal zo is, mail ik u de link naar de samenwerkingsovereenkomst, de betalingspagina en het projectformulier.

Stap 3

Lever de gegevens aan

Hier geeft u mij alle informatie die ik nodig heb in één formulier. Dit formulier duurt een paar minuten om in te vullen, maar daarna zijn er geen heen en weer e-mails of telefoontjes waarin u wordt gevraagd om dit detail of die foto, enz. Mijn doel is om u en mij tijd te besparen en geen hoofdpijn te bezorgen.

Gegevens aanleveren
Ontwikkeling van de site

Stap 4

Ontwikkeling van de site

Hier kunt u achterover leunen en bouw en ontwerp ik de website. Na twee tot drie weken (afhankelijk van het pakket) is de website gereed om door u beoordeeld te worden.

Stap 5

Beoordeel het resultaat

U kunt uw website nu bekijken en feedback geven. Uw feedback wordt verwerkt zodat de website helemaal naar uw wens zal zijn. Bij het Starterpakket worden lettertypen en kleuren naar uw wens aangepast. Bij het Plus- en Premiumpakket is het hele ontwerp op maat.

Geef feedback
Lancering van de nieuwe site

Stap 6

Lancering van de site

Uw website is klaar om live te gaan. Ik laat uw domeinnaam wijzen naar uw nieuwe praktijkwebsite en lanceer de site op het wereldwijde web!

Stap 7

Onderhoud en support

Ik host de website voor u op snelle servers. Ik doe al het nodige website-onderhoud en de updates, als er iets kapot gaat of er een bug optreedt, los ik het op! Met het Plus- en Premiumpakket kunt u verzoeken indienen voor wijziging van de inhoud. Dus als u wat foto’s of tekst op uw site wilt wijzigen, laat het me weten en ik doe het voor u! Met het Starterpakket kunt u de inhoud zelf aanpassen met behulp van instructievideo’s.

De site blijft goed functioneren en up-to-date

Start met een perfecte website voor uw praktijk

Vragen? Vul het formulier in. Ik reageer vandaag of de volgende werkdag per mail. We kunnen dan bespreken of een site van GGZsites de juiste keuze voor u is.

Let's start