Portfolio GGZsites:

Website voor Psychologenpraktijk Menninga

website voor psycholoog menninga
categorie:

Psychologenpraktijk Menninga

Psychologenpraktijk Menninga is van Judith Menninga, Gz-psycholoog in Amersfoort.

De nieuwe site

De site van Psychologenpraktijk Menning was verouderd, de informatie was lastig te vinden en het aanmeldproces was niet optimaal voor zowel aanmelder als de praktijk.

De nieuwe site heeft een modern, helder ontwerp dat past bij de praktijk. Voor bezoekers is de informatie die ze nodig hebben makkelijk te vinden.

De site wordt gehost en onderhouden door GGZsites waardoor deze altijd up to date en optimaal beveiligd is.

Homepage

Praktijkinfo

Aanmelden

Homepage

Bij binnenkomst op de website is het meteen duidelijk wat psychologenpraktijk Menninga doet, voor wie.

De Homepage is een soort etalage van de site die de bezoeker toont wat er op de website te vinden is. Via de sectie met veelgestelde vragen vindt de bezoeker makkelijk de informatie die belangrijk is.

Praktijkinformatie

De pagina Praktijkinformatie bevat veel informatie. De informatie is gemakkelijk te vinden via het zijmenu dat naar de verschillende onderdelen navigeert.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulieren van psychologenpraktijken bevatten vaak informatie over iemands mentale welzijn. Dit valt onder bijzondere persoonsgegevens en heeft extra beveiliging nodig.

Psychologenpraktijk Menninga maakt gebruik van het EPD / ECD Praktijkdata. De website bevat een online aanmeldformulier dat de gegevens niet per mail verstuurt, maar direct veilig in Praktijkdata plaatst. Behalve veilig is het ook efficiënt. Gegevens hoeven niet meer ingetikt te worden in het ECD.

Hosting

De site wordt gehost op een snelle, beveiligde en groene server.

Snelheid, toegankelijkheid, zoekmachinevriendelijkheid

De site laadt snel, is toegankelijk en zoekmachinevriendelijk en scoort hoog Page Speed Insights (je kan Page Speed Insights eenvoudig je eigen site testen door de URL in te tikken en op ‘Analyseren’ te klikken).

WordPress

De site is gebouwd met WordPress. De website kan altijd uitgebreid worden met nieuwe pagina’s en elk gewenste functionaliteit.

Onderhoud

GGZ-sites zorgt voor de updates, optimalisatie en beveiliging van de site. Praktijk Menninga kan de inhoud zelf wijzigen of het GGZ-sites laten doen.

Bekijk de site op psycholoogmenninga.nl.

Vergelijkbare websites gemaakt door GGZsites

Hele portfolio

Heeft u vragen?

Vul het formulier in. Ik reageer vandaag of de volgende werkdag per mail. We kunnen dan vrijblijvend kennismaken en wensen en mogelijkheden voor uw praktijksite bespreken.

Let's start