Portfolio GGZsites:

Website Robin Glerum Psychotherapie

Website voor psycholoog Robin Glerum
categorie:

Praktijk Robin Glerum Psychotherapie

Robin Glerum Psychotherapie is een praktijk voor psychotherapie, partner-relatie therapie en gezinstherapie. Na jarenlang in een GGZ instelling gewerkt te hebben heeft Robin Glerum zijn eigen praktijk gestart.

De nieuwe site

Robin wilde een eenvoudige, overzichtelijke site. De site geeft informatie over zijn behandelingen, over hemzelf en over de praktijk. De site bevat een vragenformulier. In een blog op de site kan hij artikelen publiceren.

Op de site is het aanmeldformulier van het elektronisch patiëntendossier (EPD) CRS ingesloten. De aanmeldingen komen daardoor direct in het aanmeldgedeelte van het EPD terecht. Daar kan de aanmelding afgewezen worden of automatisch worden omgezet in een dossier. Dit werkt efficiënt. Bovendien is het veilig en voldoet aan de AVG. Persoonlijke gegevens worden niet gemaild of op de site opgeslagen.

Cliënten kunnen via de site inloggen in hun cliëntportaal.

aanmeldformulier-client-op-mobiel
Deel van het aanmeldformulier op de website. Gegevens komen direct in het EPD CRS.

WordPress

De site is gebouwd met WordPress. De site kan met de praktijk mee ontwikkelen zowel wat betreft inhoud als functionaliteit. WordPress is een open source systeem. Het kan door iedereen gebruikt worden en oneindig uitgebreid worden wat betreft inhoud en functionaliteit. Je wordt dus niet ingesloten in een commercieel en beperkt systeem zoals Wix of een eigen systeem van een bureau.

Bekijk de site op robinglerum.nl.

Vergelijkbare websites gemaakt door GGZsites

Hele portfolio

Start met een perfecte website voor uw praktijk

Vragen? Vul het formulier in. Ik reageer vandaag of de volgende werkdag per mail. We kunnen dan bespreken of een site van GGZsites de juiste keuze voor u is.

Let's start