Veilige, snelle en groene hosting in elk pakket

GGZ-websiteontwerp op zijn best: veilig, snel en groen

30 dagen geld terug garantie

Met een website van GGZsites is uw praktijkwebsite niet alleen esthetisch aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk, maar ook veilig, snel en milieubewust. Bij elk website pakket zit veilige, snelle en groene hosting inbegrepen.

Veiligheid boven alles

Een hoogwaardige beveiliging is van groot belang, vooral voor een GGZ-praktijkwebsite. Onze websites worden gehost op servers die meerdere keren per dag worden gescand op malware en virussen. Dagelijks worden externe back-ups gemaakt die ook bij een nederlands datacentrum worden opgeslagen. Backups worden 30 dagen bewaard. De website wordt beschermd met een firewall en zware DDOS beveiliging die extreme aanvallen kan afslaan. Een SSL-certificaat is inbegrepen zodat gegevens versleuteld worden verstuurd.

Data worden veilig opgeslagen in Nederland. Het datacenter heeft o.a. deze certificaten:

 • ISO 27001: Dit certificaat staat voor informatiebeveiliging en toont aan dat een organisatie een grondig en doeltreffend Information Security Management System (ISMS) heeft geïmplementeerd om gevoelige gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, diefstal of datalekken.
 • ISO 9001:2015: Dit certificaat is een erkenning voor kwaliteitsmanagement. Het geeft aan dat een organisatie beschikt over een effectief kwaliteitsmanagementsysteem, waarmee ze voldoet aan klanteisen, processen continu verbetert en klanttevredenheid bevordert.
 • ISO 22301: Dit certificaat toont aan dat een organisatie een Business Continuity Management System (BCMS) heeft geïmplementeerd. Het waarborgt dat de organisatie zich kan herstellen en blijven functioneren bij verstoringen, zoals natuurrampen, stroomstoringen of andere noodsituaties.
 • ISO 14001:2015: Dit certificaat staat voor milieumanagement. Het toont aan dat een organisatie een milieumanagementsysteem heeft geïmplementeerd om haar ecologische impact te verminderen, duurzaamheid te bevorderen en te voldoen aan relevante milieuwetgeving.
 • ISO 50001: Dit certificaat is gericht op energiemanagement. Het laat zien dat een organisatie een energiemanagementsysteem heeft geïmplementeerd om energie-efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en de milieuprestaties te optimaliseren door middel van energiebesparing en -efficiëntie.

Geoptimaliseerd voor de allerbeste snelheid

Volledig NVMe, de allersnelste hardware, uitgebreide caching én het snelste netwerk zorgen ervoor dat uw website supersnel zal laden. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere ranking in zoekmachines.

Groene hosting voor een duurzamere toekomst

Bij ons staat uw website op een server in een datacenter dat draait op 100% hernieuwbare energie, wat betekent dat de hosting groen is. De servers zijn gehuisvest in het duurzame Equinix AM6 datacenter in Amsterdam, dat zich inzet om klimaatneutraal te zijn tegen 2030.

Om energie-efficiëntie te garanderen, wordt er gebruik gemaakt van moderne servers van HP (Gen10 servers) die veel zuiniger zijn dan oudere modellen. HP is door Greenpeace hoog gewaardeerd op het gebied van duurzaamheid en streeft ernaar om klimaatneutraal te zijn in 2040.

Daarnaast wordt er gewerkt aan een project om de restwarmte van het AM6 datacenter te hergebruiken voor verwarming in woningen en gebouwen in een deel van Overamstel in Amsterdam.

Hecht u ook aan duurzaamheid en MVO?

Als uw GGZ-praktijk ook waarde hecht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan is onze groene hostingoptie een perfecte match.

Waarom kiezen voor GGZsites?

 1. Ervaring in GGZ-websiteontwerp: We hebben een bewezen staat van dienst in het bouwen van websites voor GGZ-praktijken en begrijpen de specifieke behoeften van uw sector.
 2. Volledig ontzorgt: Wij nemen het volledige ontwikkelingsproces en onderhoud uit handen, zodat u zich kunt concentreren op de kern van uw GGZ-praktijk.
 3. Maatwerk ontwerp: Elk ontwerp is uniek en afgestemd op de identiteit en doelen van uw GGZ-praktijk.
 4. Veiligheid en betrouwbaarheid: Onze websites worden gehost op veilige servers en we zorgen ervoor dat uw gegevens altijd beschermd zijn.
 5. Snelheid en prestaties: We optimaliseren onze websites voor snelheid en prestaties, wat resulteert in een betere gebruikerservaring.
 6. Persoonlijke service: Als klein bedrijf staan we bekend om onze persoonlijke benadering en betrokkenheid. We luisteren naar uw wensen en bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.
 7. Groene hosting: We zijn toegewijd aan duurzaamheid en kiezen voor groene hostingoplossingen om bij te dragen aan een groenere toekomst.
 8. Lage opstartkosten: We bieden kosteneffectieve oplossingen en transparante tarieven, zodat uw GGZ-website van hoge kwaliteit kan zijn zonder hoge initiële investeringen.

Laat ons uw praktijkwebsite naar een hoger niveau tillen! Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken aan een veilige, snelle en groene website voor uw GGZ-praktijk.

Veelgestelde vragen

Absoluut! Het mooie van mijn abonnementsservice is dat het garandeert dat ik zorg voor alles wat met uw website te maken heeft. Mocht er toch iets mis gaan, dan los ik dat kosteloos op.

Ja! Er hangt altijd iets van een risico en onzekerheid aan het laten uitvoeren van een project. Ik ben er vrij zeker van dat ik dat ik het project naar uw tevredenheid kan uitvoeren en zal een groot deel van het risico bij u wegnemen en het bij mij leggen. Ik geef een dertig dagen geld terug garantie. Indien in de eerste maand, na ondertekening van het contract, de samenwerking u niet bevalt, kunt u afzien van het project en krijgt u uw betaling terug.

Mijn abonnementsservice biedt mijn klanten drie belangrijke voordelen: betaalbaarheid, gebruiksgemak en gemoedsrust. Het abonnementsprogramma is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te starten. Zonder hoge kosten vooraf kan elke praktijk instappen in een professionele website die voldoet aan de eisen voor een website voor een GGZ-praktijk of -instelling. Ten slotte zorgt het websitepakket voor gemoedsrust. Uw website wordt voor u gehost, onderhouden en beveiligd. U hoeft zich nooit zorgen te maken over onderhoudsproblemen of fouten bij het oplossen van problemen; ik zorg ervoor dat uw site soepel blijft werken en zorg voor eventuele problemen die zich onvermijdelijk zullen voordoen. Als u teksten of afbeeldingen op de website wilt aanpassen, kunt u dat zelf doen of u kunt het mij laten doen.

Het Starterpakket is speciaal voor startende praktijken die nog geen duurdere maatwerk website willen, maar wel een professionele website willen om online vindbaar te zijn en hun (toekomstige) cliënten de informatie te geven die ze nodig hebben.

De website is overzichtelijk, toegankelijk, toekomstbestendig en bevat alles wat een website voor een praktijk in de ggz nodig heeft.

Met het starterspakket beginnen we met een sjabloonontwerp als het raamwerk. Het sjabloon is in eigen huis gemaakt, u kunt het nergens anders vinden. Vervolgens stemmen we kleuren en lettertype af op uw huisstijl. Dit pakket wordt standaard geleverd met 8 pagina’s en al onze kernfuncties.

Na aanleveren van de inhoud plaats ik de teksten met de juiste structuur in de website. Daarna kunt u de inhoud van de website zelf aanpassen.

In een later stadium kan altijd opgestapt worden naar een uitgebreider pakket.

Met het Pluspakket krijgt u een website met op maat gemaakt ontwerp, tot 12 pagina’s en een contactformulier.

Ook na oplevering kunt u onbeperkt aanpassingen aan de inhoud aanvragen. Mail gewoon de gewenste aanpassing en het wordt voor u geregeld.

Desgewenst wordt een blog geplaatst zodat u artikelen kunt plaatsen. Ook een inlogknop naar uw cliëntportaal is mogelijk. Indien uw EPD een aanmeldformulier heeft, kan deze ingesloten worden in de website.

Het Premiunpakket bevat alle toeters en bellen. Er is geen limiet op het aantal pagina’s.

Behandelingen, klachten en aandoeningen en de relaties daartussen kunnen aan de achterkant apart ingevoerd worden. Vervolgens worden pagina’s automatisch gegenereerd. Afhankelijk van de interesse van de bezoeker kan deze zoeken op klachten (bv slapeloosheid), op aandoeningen (bv depressie) of behandelingen (bv EMDR).

Ook teamleden en locaties kunnen apart ingevoerd worden waarna ze automatisch op de site met de juiste opmaak getoond worden.

Elk jaar vindt er een website audit plaats. Daarin bespreken we de website en worden nieuwe ideeën en wensen besproken. De gewenste aanpassingen worden daarna uitgevoerd. Ook ontwerpaanpassingen zijn mogelijk. Dit garandeert dat uw website nooit verouderd wat betreft inhoud en ontwerp en meegroeit met uw praktijk.

Ik vraag u om drie websites op te geven die u mooi vindt, zodat ik weet welke stijl u aanspreekt. U kunt mij ook specifieke lettertypen en kleuren doorgeven die u graag wilt gebruiken. Dit helpt me een website te maken die precies is zoals u dat wilt. Bij het Starterpakket worden lettertypen en kleuren naar uw wens aangepast. Het verdere ontwerp staat vast in dit pakket. Bij het Plus- en Premiumpakket is het hele ontwerp op maat. U kunt twee rondes van herzieningen van het oorspronkelijke ontwerpconcept aanvragen.  Ik lever graag perfecte websites en wil dat mijn klanten blij zijn met hun website.
Bij het Premiumpakket vindt jaarlijks een website audit plaats waarbij ook het ontwerp opnieuw bekeken wordt en aangepast kan worden.

Zodra ik alle benodigde informatie heb ontvangen (d.w.z. teksten, logo’s, afbeeldingen en andere essentiële informatie), kan ik uw website gemiddeld binnen twee tot acht weken opleveren, afhankelijk van het pakket. De websites van het Starterpakket staan gemiddeld binnen twee weken online, de websites van het Pluspakket vier tot zes weken en de websites van het Premiumpakket zes tot acht weken. Ik streef ernaar om uw volledig functionerende website zo snel mogelijk te lanceren. Ik neem deadlines serieus en lever op tijd.

Ja, de websites van GGZsites bevatten alles wat een website voor een praktijk in de geestelijke gezondheidszorg nodig heeft. Mocht er iets ontbreken dan voeg ik dat toe!

Ja! Ten eerste zijn alle websites die ik maak gebouwd op een WordPress-basis voor een goede optimalisatie. Ik implementeer SEO-strategieën die nodig zijn voor een goede start. Mijn on-page SEO omvat het gebruik van de juiste heading-tags, correcte URL-structuren, title-tags en metabeschrijvingen. Ik optimaliseer uw afbeeldingen door ze bij te snijden en te optimaliseren. Afbeeldingen krijgen een goede bestandsnaam, titel en alt tekst. Ik maak ook een XML-sitemap en geef uw site op bij Google. Ik bouw de site met efficiënte code en optimaliseer de site zodat deze snel laadt. Ik koppel een SSL-certificaat aan uw site. Al deze implementaties zijn van belang om goed in de zoekresultaten van zoekmachines terecht te komen.

De meeste praktijken leveren zelf hun inhoud. U kent uw praktijk en kunt daarom waarschijnlijk zonder veel moeite de teksten opstellen. U krijgt van mij richtlijnen voor het maken van de teksten. Als u het niet zelf wilt schrijven, kan ik een tekstschrijver voor u inhuren. Het schrijven van inhoud kost €100 per pagina. Opmerking: voor pagina’s zoals contact, fotogalerijen, beoordelingen of andere pagina’s die niet veel unieke inhoud vereisen, is er geen vergoeding vereist voor het schrijven van inhoud.

Ja! Ik wil niemand verplichten om bij GGZsites te blijven. In tegenstelling tot andere websiteabonnementen is de website na één jaar is helemaal van u. Als u uw overeenkomst wilt annuleren en uw website naar een andere provider wilt overplaatsen, kunt u het resterende saldo van het eerste jaar overmaken, waarna ik de websitebestanden en database aan u zal overdragen. U bent daarna zelf verantwoordelijk voor de licenties van gebruikte premium plugins en het thema. Na één jaar is het pakket maandelijks opzegbaar. 

Het is heel gemakkelijk! Vul het startformulier in of klik op de startknop van een pakket om me te laten weten dat u zich wilt aanmelden. We maken dan kort kennis en bespreken uw praktijk en uw wensen voor de website. Als we besluiten samen te werken, wat meestal zo is, mail ik u de link naar de samenwerkingsovereenkomst, de betalingspagina en het projectformulier.

Heeft u vragen?

Vul het formulier in. Ik reageer vandaag of de volgende werkdag per mail. We kunnen dan vrijblijvend kennismaken en wensen en mogelijkheden voor uw praktijksite bespreken.

Let's start