Website voor psycholoog: Starterpakket

Het Starterpakket is ideaal voor psychologen die een eigen praktijk starten of voor kleinere praktijken. Het bevat alles wat een professionele website voor een psycholoog nodig heeft, tegen een lage prijs.

30 dagen geld terug garantie

Psycholoog website

Als startende psycholoog of psycholoog met een eigen praktijk heeft u een goede website nodig. Op een kwalitatieve website kunnen uw patiënten en verwijzers snel en gemakkelijk de informatie vinden die zij zoeken. De praktijksite maakt duidelijk wat u te bieden heeft en voor wie. Potentiële cliënten komen meer te weten over uw achtergrond, expertise en ervaring, waardoor ze vertrouwen in u als psycholoog krijgen. U kunt uw cliënten naar informatie op uw website verwijzen en cliënten aantrekken die goed passen bij uw praktijk.

Starterpakket

Mijn ervaring is dat op maat gemaakte websites voor ggz-praktijken te duur zijn voor startende, vrijgevestigde psychologen. Daarom heb ik het Starterpakket ontwikkeld. Het Starterpakket biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de duurdere pakketten, maar tegen een lagere prijs. Het bevat alles wat een professionele website voor een psycholoog nodig heeft. 

Het Starterpakket voorziet startende psychologen of kleine praktijken van een technisch hoogwaardige website die snel laadt, zoekmachinevriendelijk is, een hoge toegankelijkheid heeft, responsive is, en voldoet aan de AVG.

Beveiliging en onderhoud is inbegrepen in het pakket evenals veilige, snelle en groene hosting met een SSL-certificaat.

Het ontwerp van de website voor psycholoog

Het ontwerp wordt niet volledig op maat gemaakt, maar het is wel een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat gebruiksvriendelijk is. De website heeft een intuïtieve navigatiestructuur en is gemakkelijk te gebruiken op zowel desktops als mobiele apparaten. Het ontwerp is in eigen huis gemaakt, u kunt het nergens anders vinden. Kleuren en lettertypen worden aangepast zodat de website goed past bij uw praktijk.

Inhoud van de website voor psycholoog

Als startende psycholoog met een kleine praktijk heeft u waarschijnlijk nog niet heel veel pagina’s nodig.

In het Starterpakket voor psychologen die een eigen praktijk starten, worden 8 pagina’s voor u gevuld en opgemaakt. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Home: een overzicht van uw praktijk, wat u doet en voor wie, inclusief informatie over behandelingen en klachten.
 • Voor wie: specifieke doelgroepen en problematiek waarbij u kunt helpen.
 • Behandeling: uitleg over hoe u behandelt.
 • Werkwijze: de verschillende stappen van aanmelding tot afronding.
 • Over: informatie over u als psycholoog, uw achtergrond en expertise.
 • Praktische informatie, met informatie zoals
  • Contact
  • Aanmelden
  • Afmelden
  • Kosten en vergoeding
  • Regeling bij afwezigheid
   Kwaliteit
  • Voor verwijzers
  • Klachten en geschillen
 • Privacyverklaring

De verschillende onderwerpen op de pagina met praktische informatie zijn gemakkelijk te vinden en te navigeren, zoals te zien is in de onderstaande video.

Zijmenu Praktijkinformatie

U ontvangt ook een document met richtlijnen voor het schrijven van de teksten op uw website. De inhoud van de website is eenvoudig door u aan te passen. Indien nodig kunt u met behulp van bijgeleverde instructievideo’s zelf extra pagina’s toevoegen.

Wat kost het om een website voor een psycholoog te laten maken?

Het Starterpakket voor startende of kleine praktijken kost slechts 44,- per maand. De opstartkosten zijn eenmalig 450,-. Hierin zit alles inbegrepen zoals ontwikkeling, hosting, beveiliging, onderhoud en software licenties. 

Op een later moment kunt u altijd overstappen naar een uitgebreider pakket. In dat geval betaalt u alleen het prijsverschil.

Indien u wilt kennis maken en overleggen of dit pakket geschikt is voor uw praktijk, vul dan het Startformulier onderaan deze pagina in. Ik reageer binnen één werkdag per mail.

Conclusie

Met het Starterpakket kunt u als praktijk tegen lage kosten een professionele website opzetten die voldoet aan de vereisten voor een GGZ-praktijkwebsite. Uw website wordt voor u gebouwd, gehost, onderhouden en beveiligd. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoudsproblemen of het oplossen van technische problemen; ik zorg ervoor dat uw website soepel blijft werken en sta klaar om eventuele problemen op te lossen die zich onverhoopt voordoen.

Veelgestelde vragen

Het is heel gemakkelijk! Vul het startformulier in om me te laten weten dat u zich wilt aanmelden. We maken dan kort kennis en bespreken uw praktijk en uw wensen voor de website. Als we besluiten samen te werken, wat meestal zo is, mail ik u de link naar de samenwerkingsovereenkomst, de betalingspagina en het projectformulier.

Het projectformulier is een formulier dat u door elke stap van het ontwerpproces leidt. Het helpt u alles te geven wat ik nodig heb om de website voor uw praktijk te ontwikkelen. Dit proces is snel en eenvoudig. Het scheelt een hoop heen en weer gemail.

Het Starterpakket is speciaal voor startende praktijken die nog geen duurdere maatwerk website willen, maar wel een professionele website willen om online vindbaar te zijn en hun (toekomstige) cliënten de informatie te geven die ze nodig hebben.

De website is overzichtelijk, toegankelijk, toekomstbestendig en bevat alles wat een website voor een praktijk in de ggz nodig heeft.

Met het starterspakket beginnen we met een sjabloonontwerp als het raamwerk. Het sjabloon is in eigen huis gemaakt, u kunt het nergens anders vinden. Vervolgens stemmen we kleuren en lettertype af op uw huisstijl. Dit pakket wordt standaard geleverd met 8 pagina’s en al onze kernfuncties.

Na aanleveren van de inhoud plaats ik de teksten met de juiste structuur in de website. Daarna kunt u de inhoud van de website zelf aanpassen.

In een later stadium kan altijd opgestapt worden naar een uitgebreider pakket.

Het Starterpakket omvat een technisch hoogwaardige website met snelle laadtijden, zoekmachinevriendelijkheid, hoge toegankelijkheid en een responsive design. Het voldoet ook aan de AVG-privacywetgeving. Beveiliging, onderhoud en veilige hosting met een SSL-certificaat zijn inbegrepen.

Het ontwerp van de website is professioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Hoewel het niet volledig op maat gemaakt is, wordt het ontwerp aangepast aan uw praktijk met aangepaste kleuren en lettertypen. Het heeft een intuïtieve navigatiestructuur en is geschikt voor desktops en mobiele apparaten.

Ja, u kunt de inhoud van de website eenvoudig aanpassen. U ontvangt richtlijnen en instructievideo’s om teksten te bewerken. Indien nodig kunt u zelf extra pagina’s toevoegen volgens de bijgeleverde instructies.

Zodra ik alle benodigde informatie hebben ontvangen (d.w.z. teksten, logo’s, afbeeldingen en andere essentiële informatie), kan ik uw website gemiddeld binnen twee weken opleveren. Ik streef ernaar om uw volledig functionerende website zo snel mogelijk te lanceren. Ik neem deadlines serieus en lever op tijd.

Zodra u het Starterpakket heeft aangeschaft, wordt de website voor u gebouwd. U ontvangt de nodige richtlijnen en instructievideo’s om de inhoud aan te passen en eventueel extra pagina’s toe te voegen.

Ja, de websites van GGZsites bevatten alles wat een website voor een praktijk in de geestelijke gezondheidszorg nodig heeft. Mocht er iets ontbreken dan voeg ik dat toe!

Ja! Ten eerste zijn alle websites die ik maak gebouwd op een WordPress-basis voor een goede optimalisatie. Ik implementeer SEO-strategieën die nodig zijn voor een goede start. Mijn on-page SEO omvat het gebruik van de juiste heading-tags, correcte URL-structuren, title-tags en metabeschrijvingen. Ik optimaliseer uw afbeeldingen door ze bij te snijden en te optimaliseren. Afbeeldingen krijgen een goede bestandsnaam, titel en alt tekst. Ik maak ook een XML-sitemap en geef uw site op bij Google. Ik bouw de site met efficiënte code en optimaliseer de site zodat deze snel laadt. Ik koppel een SSL-certificaat aan uw site. Al deze implementaties zijn van belang om goed in de zoekresultaten van zoekmachines terecht te komen.

Ik bouw sites op een WordPress-platform. Bouwen met WordPress betekent dat de functionaliteit en ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn en dat ik een website kan maken die er precies uitziet zoals u wilt. Functies die u misschien nu niet nodig heeft, kunnen later alsnog toegevoegd worden.
Doordat veel ontwikkelaars werken met WordPress bent u niet afhankelijk van één webdesignbureau.

Het Starterpakket omvat beveiliging, onderhoud en hosting, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen. Eventuele problemen worden snel opgelost, waardoor uw website soepel blijft werken en u zich kunt focussen op het verlenen van zorg.

Ja! Ik wil niemand verplichten om bij GGZsites te blijven. Na één jaar is de website helemaal van u. Als u uw overeenkomst wilt annuleren en uw website naar een andere provider wilt overplaatsen, kunt u het resterende saldo van het eerste jaar overmaken, waarna ik de websitebestanden en database aan u zal overdragen. U bent daarna zelf verantwoordelijk voor de licenties van gebruikte premium plugins en het thema. Na één jaar is het pakket maandelijks opzegbaar. 

Ik moedig mijn klanten aan om eigen fotografie te gebruiken, omdat dit authentieker en persoonlijker is. Als u dat niet wilt, kan ik kan u tips geven over waar u foto’s kan vinden of ik kan foto’s voor u zoeken. Als ik foto’s voor u aanschaf ontvangt u daarvoor een factuur. Stockfoto’s worden niet aangeschaft zonder uw toestemming.

Mijn abonnementsservice biedt mijn klanten drie belangrijke voordelen: betaalbaarheid, gebruiksgemak en gemoedsrust. Het abonnementsprogramma is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te starten. Zonder hoge kosten vooraf kan elke praktijk instappen in een professionele website die voldoet aan de eisen voor een website voor een GGZ-praktijk of -instelling. Ten slotte zorgt het websitepakket voor gemoedsrust. Uw website wordt voor u gehost, onderhouden en beveiligd. U hoeft zich nooit zorgen te maken over onderhoudsproblemen of fouten bij het oplossen van problemen; ik zorg ervoor dat uw site soepel blijft werken en zorg voor eventuele problemen die zich onvermijdelijk zullen voordoen. Als u teksten of afbeeldingen op de website wilt aanpassen, kunt u dat zelf doen of u kunt het mij laten doen.

De meeste praktijken leveren zelf hun inhoud. U kent uw praktijk en kunt daarom waarschijnlijk zonder veel moeite de teksten opstellen. U krijgt van mij richtlijnen voor het maken van de teksten. Als u het niet zelf wilt schrijven, kan ik een tekstschrijver voor u inhuren. Het schrijven van inhoud kost €100 per pagina. Opmerking: voor pagina’s zoals contact, fotogalerijen, beoordelingen of andere pagina’s die niet veel unieke inhoud vereisen, is er geen vergoeding vereist voor het schrijven van inhoud.

Ja! Er hangt altijd iets van een risico en onzekerheid aan het laten uitvoeren van een project. Ik ben er vrij zeker van dat ik dat ik het project naar uw tevredenheid kan uitvoeren en zal een groot deel van het risico bij u wegnemen en het bij mij leggen. Ik geef een dertig dagen geld terug garantie. Indien in de eerste maand, na ondertekening van het contract, de samenwerking u niet bevalt, kunt u afzien van het project en krijgt u uw betaling terug.

Absoluut! Het mooie van mijn abonnementsservice is dat het garandeert dat ik zorg voor alles wat met uw website te maken heeft. Mocht er toch iets mis gaan, dan los ik dat kosteloos op.

Inhoud

  Heeft u vragen?

  Vul het formulier in. Ik reageer vandaag of de volgende werkdag per mail. We kunnen dan vrijblijvend kennismaken en wensen en mogelijkheden voor uw praktijksite bespreken.

  Let's start