Integratie met EPD

Aanmeldingen via de site direct in uw EPD
koppeling website met epd ggz

Met het aanmeldformulier van het elektronisch patiëntendossier (EPD) CRSInternet op uw website, kunnen cliënten zich aanmelden op de site. De gegevens staan meteen in het EPD. Cliënten kunnen hun gegevens inzien en aanvullen via het Cliënt Portal. Gemakkelijk voor u, uw medewerkers en uw cliënt. Het bespaart u bovendien veel tijd en fouten.

Bekijk in de video hieronder hoe de integratie van website en EPD de workflow van Praktijk Zij aan Zij heeft verbeterd.

Over het EPD voor de GGZ: CRSInternet

CRSInternet is een elektronisch patiënten (of cliënten) dossier speciaal voor GGZ praktijken en instellingen ontwikkeld door Trompbx.

Het bedrijf Trompbx ontwikkelt uitsluitend voor de GGZ en heeft veel contact met praktijken. Daardoor weet het precies wat er speelt binnen de GGZ. De software is up to date met alle regels en afgestemd op de behoeften van praktijken. Klanten zijn zeer tevreden over CRSInternet en de support die ze krijgen.

Trompbx heeft korte lijnen en een open, eerlijke en daardoor prettige samenwerking met zijn klanten.

CRSInternet ziet er misschien minder gelikt uit dan sommige andere EPD’s, het is wel duidelijk, overzichtelijk en snel. Dat maakt het voor gebruikers fijn om mee te werken.

Het doel van Trompbx is niet om zoveel mogelijk omzet te behalen, maar om het beste EPD voor de GGZ te ontwikkelen in een prettige samenwerking met zijn klanten.

Ik heb Trompbx leren kennen als een sympathiek bedrijf met een toegewijd team dat zich volledig toelegt op het ontwikkelen van het beste EPD voor GGZ praktijken en instellingen. Omdat ik er het volste vertrouwen in heb dat CRSInternet een uitstekend EPD is voor de GGZ bied ik integratie met CRSInternet aan in mijn websites voor GGZ praktijken.

Communicatie met de cliënt met de CRS Client Portal

CRS Client Portal is een uitbreiding van CRSInternet en maakt veilige, effectieve communicatie met de cliënt mogelijk. De cliënt heeft (beperkt) inzage in het dossier en kan online feedback geven en krijgen. CRS Client Portal bevat ook het aanmeldformulier waarmee cliënten zich aan kunnen melden. De aanmelding kan eenvoudig omgezet worden in een dossier.

CRSInternet voor uw praktijk

Vraagt u zich af of CRSInternet een geschikt EPD is voor uw ggz-praktijk? Vraag dan vrijblijvend op de site van Trompbx een proefaccount of demonstratie aan.

Aanmeldformulier op uw site

Heeft u al CRSInternet met de Client Portal? Dan kan ik het aanmeldformulier in de website van uw ggz-praktijk integreren. Neem contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag!

Vraagt u zich hoe u uw huidige site kan verbeteren? Of uw site gekoppeld kan worden aan een EPD/ECD? Wilt u een nieuwe site? Zoekt u iemand voor onderhoud, beveiliging en ondersteuning?

Stel uw vraag via onderstaand formulier. U kunt aangeven of u telefonisch antwoord wilt of liever per mail.

Blijf op de hoogte en ontvang tips

Blijf op de hoogte van de producten van GGZ-sites en ontvang tips voor uw praktijkwebsite.

Ik ga zorgvuldig met uw emailadres om. Zoals ook beschreven in de privacyverklaring. U kunt met één klik uitschrijven.

Scroll naar top